luni, 29 aprilie 2013

Premieră medicală mondială - politician român vindecat de scatofagie

politician coprofag

Reputatul chirurg scatolog Țuțu Pișleag, doctorul în coprolalie care a reușit acum cinci ani să extragă un ștremeleag lung de aproximativ 25 de centimetri din cutia craniană a unei paciente, va încerca miercuri o nouă premieră medicală mondială: vindecarea de scatofagie a unui politician român.


După cum bine se știe, scatofagia este o boală profesională de care suferă în mod cronic toți politicienii, în forme mai mult sau mai puțin grave. Există voci în lumea medicală care susțin cu tărie că scatofagia la politicieni nu este o boală cronică, ci o modificare, o adaptare a comportamentului acestora, pentru a putea practica această meserie.

Ștefan Petrașu, senatorul care a apelat la doctorul Țuțu Pișleag pentru această dificilă operație, consideră că este ultima lui șansă de a-și recâștiga credibilitatea compromisă în urma migrațiilor repetate între diferite formațiuni politice și a jongleriilor cu bani publici.

Lumea medicală privește cu reticență intervenția chirurgicală de miercuri. „Chiar dacă operația reușește, șansele ca domnul Petrașu să mai poată profesa vreodată ca politician tind către zero. El ar deveni practic incompatibil cu această meserie. La fel s-a întâmplat și cu Sandra Cotor, femeia căreia doctorul Pișleag i-a scos stremeleagul în 2008. Și-a pierdut complet pofta de viață și s-a retras la o mânăstire. Dacă tot era obișnuită să stea în genunchi, ce altceva să facă?”, povestește zâmbind Cătălin Ștefan Ion, rectorul Facultății de Scatologie din București.

Așteptăm cu sufletul la gură deznodământul dificilei intervenții chirurgicale. Vom reveni, sperăm, cu vești bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu