luni, 20 mai 2013

ȘOC! Jandarmii au bătut fără milă un grup de intercostali

Jandarmeria da la coaste

Intercostalii se găseau ca de obicei în zona Sternului, când au fost loviți cu sălbăticie și cu bastoanele de cauciuc de către un echipaj de jandarmi.


Florin Julea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, neagă cu seninătate toate aceste acuzații, deși echimozele vorbesc de la sine: „Acești intercostali sunt cunoscuți în evidențele Jandarmeriei ca îmbrățișând ideologia perspirantă și au participat la un protest neautorizat, prin care încercau să atragă atenția opiniei publice, cu privire la defrișarea ultimelor zone împădurite axilare. Jandarmii au acționat legal, pentru că intercostalii au refuzat să părăsească zona, deși au fost somați legal.”

Intercostalii continuă însă să-și susțină ideile cu fanatism: Nu vrem să devenim piață de desfacere pentru antiperspirante. Odată cu defrișarea zonelor axilare, dispare un întreg ecosistem, dispare flora bacteriană, dispar vegetațiile și, mai ales, populațiile de phthirus pubis abia aclimatizate în emisfera nordică. Ar fi un dezastru ecologic.

Intercostalii intenționează să reia protestele când își revin după bătaie, chiar dacă sunt conștienți că nu vor obține autorizație pentru acțiunile lor. 
 

2 comentarii:

  1. Ar fii mai bine sa nu te joci cu Jandarmeria Romana care este o institutie serioasa investita cu exercitiu autoritati publice. Clar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Institutia este intradevar foarte serioasa, pacat ca majoritatea care o conduc sunt dobitoci si cu salarii de 5 ori mai mari decat amaratul din strada.

      Ștergere