luni, 5 august 2013

NOU: Bursa „Alexandru Vișinescu” pentru deținuți

Lubrefiant anal
Bucurie la pușcărie
Dan Voiculescu demonstrează din nou că este un om care gândește în perspectivă. Mogulul a demarat deja o serie de proiecte prin care ia din timp măsuri pentru a îmbunătăți condițiile de viață din următorii ani ale angajaților săi.
Astfel, Fundația Dan Voiculescu, în cooperare cu Agenția Națională a Penitenciarelor, a instituit bursa „Col. (r) Alexandru Vișinescu” pentru deținuții care dau dovadă de un comportament exemplar în penitenciar.

Bursa se dorește a fi pe de o parte un omagiu, un semn al recunoașterii meritelor și eforturilor depuse de-a lungul întregii sale cariere de către Col. (r) Alexandru Vișinescu, un adevărat simbol al sistemului penitenciar românesc, iar pe de altă parte, un stimul pentru deținuții care înțeleg că, prin căință, prin muncă și bună purtare, își grăbesc ispășirea pedepsei și integrarea în societate.

Deținuții bursieri vor primi câte un flacon de lubrefiant pe lună, până la liberarea din penitenciar, sau până la sancționarea disciplinară, care anulează automat bursa. Produsul se pare că i-a fost sugerat mogulului de Mihai Gâdea, care, fiind un sensibil, e terorizat de ideea că cineva i-ar putea invada prea brutal intimitatea.

Deja mă pot considera bursier. M-am implicat în muncile agricole și sunt campion absolut la despănușat păpușoiul, așa că voi obține bursa cu siguranță!” declară bucuros Gigi Becali, căruia viața de pușcăriaș pare să-i vină ca o mănușă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu