sâmbătă, 7 septembrie 2013

Maidanezii scapă NEEUTANASIAȚI. Află de ce!

maidanezii sunt deliciosi
În bucătăria unuia dintre restaurantele tradiționale Tsom Ping
Am văzut la televizor un grup de nemțoaice sterile protestând în Germania, în fața Ambasadei României, împotriva eutanasierii câinilor maidanezi, de parcă maidanezii din Colentina mușcă copii în parcurile din Berlin. Altfel n-am fi aflat niciodată despre această oportunitate” povestește Sun-Tsu-Tsu Pishleag, CEO al lanțului de restaurante tradiționale Tsom Ping.

Omul de afaceri chinez își explică entuziasmul: „Noi cumpăram mii de câini în fiecare zi, iar în România toată lumea te roagă să-i adopți gratis. Din păcate, sunt prea puțini câini în România pentru nevoile lanțului Tsom Ping. Ne-ar ajunge doar o săptămână, dar oricum ieșim mai ieftin, plătind doar transportul.”

Sun-Tsu-Tsu Pishleag a precizat ferm că și el se opune eutanasierii câinilor. „Eutanasierea e un act de cruzime inutilă. Îi omori și apoi ce faci? Îi arzi? Îi îngropi? La noi, cățeii rămân în viață, pentru că toți clienții adoră să-i aleagă pe cei mai drăgălași, precum și pentru că dacă îi pârlești când încă sunt vii, carnea lor capătă o savoare deosebită, pe care doar în restaurantele Tsom Ping o poți întâlni.

Ambasadoarea Chinei la București se va întâlni miercuri cu reprezentanții autorităților publice locale, pentru a media contractul cu Tsom Ping Corporation. Sun-Tsu-Tsu Pishleag e optimist. „Am pregătit și șpaga, sigur vom obține clauze contractuale cel puțin la fel de avantajoase ca cei de la Gold Corporation. Românii sunt obișnuiți să dea totul pe degeaba”.

2 comentarii:

  1. Gata nu mai scapa nici un maidanez ...sa votat si adopatat legea . Vor fi eutanasiati pina la ultimu picior de javra din tara asta .

    RăspundețiȘtergere