vineri, 27 septembrie 2013

Mircea Badea salvează imaginea Poliției Române

Mircea badea pistolarul

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a aprobat ieri alocarea unor fonduri substanțiale către Direcția Management Organizatoric, Strategii și Relații cu Publicul din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru punerea în aplicare a unui protocol încheiat recent între IGPR și Mircea Badea, prin care acesta s-a angajat să îmbunătățească imaginea Poliției.


Strategia IGPR este destul de controversată, pentru că Mircea Badea a arătat mereu o aversiune fățișă față de polițiști, numindu-i în repetate rânduri boschetari, imbecili, porci sau baloane de puroi. Purtătoarea de cuvânt a IGPR, subcomisar de poliție Plugaru Alina, vine cu precizări privind poziția instituției pe care o reprezintă: „Poliția Română are mare încredere în versatilitatea domnului Mircea Badea și credem că va face o treabă excelentă în noua lui calitate de imagine a Poliției Române. Niciun om de televiziune nu e capabil să-și schimbe părerile și direcția în care proferează injurii mai repede decât Mircea Badea. El nu are păreri, are ținte în care aruncă cu invective, în funcție de sarcinile primite de la cei care îl plătesc. Specialiștii noștri criminologi se așteaptă chiar la o scădere impresionantă a criminalității. Când Mircea Badea va amenința infractorii cu bătaia, aceștia se vor ține cu mâinile de burtă și se vor kăca pe ei de râs. Nimeni nu poate săvârși infracțiuni când îl chinuie crampele și diareea

Cel mai probabil, cooperarea Poliției Române cu Mircea Badea va începe atunci cînd valoarea la bursă a acțiunilor RMGC va scădea atât de mult, încât canadienii nu-și vor mai permite să plătească trustul Intact. Deocamdată Mircea numără manifestanți după formulele matematice complexe ale Robertei Anastase, iar asta îi ocupă tot timpul... 

4 comentarii:

  1. te roade rau invidia d-l Voda ? ... se pare ca DA ! ..." Invidia dezleaga limbile, dupa cum admiratia le amuteste ." (H. de Balzac) ...si "Pietrele nu sunt aruncate decat in copacii incarcati cu fructe de aur." (V.Hugo) . ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam dificil să fii invidios pe o prostituată. Însă e părerea dumneavoastră, domnule anonim, așa că puteți să v-o mențineți.

      Ștergere
    2. @Anonim - "copacii incarcati cu fructe de aur" ???? Cine ma Badea ? =))))))))))))))))))))))))) Fruct de aur ? Trist.....si oamenii adevarati de valoare sunt injurati in ultimul hal de aceasta lichea, scursura a societatii si a televiziunii post decembriste.

      Ștergere
  2. Mi se pare ca politia are o imagine destul de buna.

    RăspundețiȘtergere