marți, 3 septembrie 2013

Primăria București rezolvă problema câinilor maidanezi: Află CUM!

Atacul maidanezilor
Cățeluș drăguț
După ce toate tentativele de eutanasiere, stârpire, otrăvire, împușcare sau integrare în compoziția mititeilor s-au izbit de rezistența maidanezofililor, primarul Sorin Oprescu a găsit în sfârșit soluția pentru rezolvarea problemei maidanezilor.


MAIDANEZOFIL = varietate urbană de zoofil platonic (iubitor de animale), care nu-și asumă responsabilitatea adoptării unui câine, dar folosește resturile alimentare pentru a hrăni maidanezi, precum și ouă, roșii și pietre pentru alungarea hingherilor.

Urmare a ideii geniale a primarului general, juriștii din Primăria Capitalei au elaborat un proiect de Hotărâre a Consiliului General al Municipiului București, în care se prevede că orice petiție sau acțiune de protest a maidanezofililor să fie condiționată de efectuarea unui safari într-una din zonele bucureștene în care maidanezii sunt în vârful lanțului trofic, total lipsiți de dușmani naturali (Văcărești, Tei, Plumbuita etc.), precum și de adoptarea unui maidanez.

Pe timpul incursiunii în sălbăticie, maidanezofililor le va fi interzis să poarte asupra lor:
  • arme de foc
  • arme albe (săbii, bastoane telescopice, bâte de baseball)
  • alte obiecte confecționate special sau care pot fi folosite pentru tăiere, împungere sau lovire (răngi, furci, topoare, cozi de lopată)
  • dispozitive cu ultrasunete pentru îndepărtarea animalelor
  • dispozitive cu electroșocuri
  • orice alte mijloace de autoapărare
  • biscuiți sau hrană pentru câini
Maidanezofilii trebuie să străbată teritoriul stăpânit de canide, fiind nevoiți să supraviețuiască doar prin afecțiunea pe care o nutresc față de acestea.

Dacă se întorc în viață din safari, maidanezofilii trebuie să adopte un câine, care va fi înregistrat pe numele lor și pentru a cărui atacuri vor răspunde penal.

După implementarea acestui sistem, orice câine surprins în locuri publice neînsoțit, fără botniță și lesă, indiferent de rasă sau talie, va fi capturat și eutanasiat, iar aparținătorii vor fi sancționați contravențional.

„Băi triștilor, vă spun io că și dacă scapă cu viață, orice trist d-ăsta se vindecă imediat de maidanezofilie. Vă spun io, că doar sunt doctor!” a afirmat primarul general, cu acel rictus pe chip, care îl face, câteodată, să pară încă viu.

Restaurantul „Cocoșatu'”, celebru pentru gustul deosebit al micilor, și-a declarat deja disponibilitatea eutanasierii în abatorul propriu a maidanezilor surprinși neînsoțiți în condițiile legale. „Până acum vânam maidanezii pe furiș, de frica ONG-urilor și a maidanezofililor, iar cantitățile erau mereu insuficiente. Eram mereu nevoiți să completăm pasta de mici cu carne de cal, vită, oaie sau porc, iar gustul desăvârșit care ne-a consacrat nu mai era la fel. Vom încheia un contract cu Primăria Capitalei și ne vom ocupa gratuit de eutanasiere, după adoptarea HCGMB-ului.” declară Radu Dumitrașcu, managerul restaurantului.

6 comentarii:

  1. Acum o sa vedem cati bani au furat majoritatea ONG-urile. Acum alearga sa-si recupereze cainii dupa care au inghitit cate 300 lei/luna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu ar trebui să fii eutanasiat, criminalule! Tu, cu mintea ta bolnavă, care trebuie să dispară de pe fața pământului!

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor.vina principala apartine cutomanilor care militeaza pentru mentinerea animalelor agresive pe strada.in schimb ,in Romania,se da vina pe victimele agresate de maidanezi.halal justitie.ce ar fi daca o organizatie ar milita pentru lasarea in strada a scorpionilor veninosi,tigrilor sau ciumei bubonice?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa cretini care definesc iubitorii de animale maidanezofil....prostia pluteste in aer precum poluarea in zilele noastre....eu nu inteleg cum este permis un asemenea articol de proasta calitate?! Cata prostie si lipsa de interes pentru viata poate sa existe in diferite persoane

    RăspundețiȘtergere
  5. .......si care e problema legata de resturile mele alimentare si cum le folosesc? Poate ai dori ca, in loc sa hranesc niste caini nevinovati, sa ti le dau tie, ne-halitule? Cat despre rosii, oua si pietre, se gasesc destule si pentru tine, instigator murdar la ura si la crima! Iar despre asa-zisul "Safari" in jungla Bucuresteana, nu cainii sunt pericol, ci fiarele cu 2 picioare, cu mintea tulburata de ura si sufletul plin de conceptii retrograde si de idei pre-concepute si discriminatorii. Cine a reusit, in decursul zecilor de ani sa supravietuiasca, cu fruntea sus, in mijlocul unei asemenea "faune umane", va reusi, fara indoiala sa supravietuiasca cateva ore si printre caini....

    RăspundețiȘtergere
  6. Bancescu este un erou si eutanasiaza la maidanezii zi de zi si sunt foarte multumit desi se putea si mai bine dar decit deloc merge si asa . Maidanezii au ucis copii femei si barbati acum e timpul pentru dreptate www.youtube.com/FaraMaidanezi

    RăspundețiȘtergere