duminică, 4 mai 2014

Suntem salvați! Putin a promis că nu atacă România

Vladimir Putin supărat

Sursele noastre de încredere de la Moscova ne-au informat că ieri, Vladimir Putin a fost mai negru de supărare decât Obama. Mai întâi și-a tăvălit toate gărzile de corp în sala de judo, apoi i-a cășunat pe o sticlă de vodcă și, după ce că a băut-o, a mai și spart-o în capul unui soldat rus care, prin aburii alcoolului, i s-a părut că seamănă cu Băsescu.

S-e pare că președintele rus a fost cu adevărat exasperat, pentru că, beat rangă, și-a sunat antrenorul de judo pe la trei dimineața și a început să plângă. Convorbirea a fost înregistrată de SRI, transcrisă și trimisă din obișnuință la DNA. Acum înțelege toată lumea cum de a ajuns în presă? Cum adică cum? Ca toate celelalte transcrieri din dosarele instrumentate de DNA. Poftiți un fragment de vă minunați:

Putin: Alo, Serghei?
Antrenor: Să trăiți, tovarășe președinte! Ordonați!
Putin: Băăă, nu mai poooot! Nu mai pooot!
Antrenor: Vai, tovarășe președinte, da' ce ați pățit?
Putin: Băă, m-au terminat! De când au făcut aia de la Vocea Rusiei mișto de capacitatea de apărare a României, m-a sunat toată Europa!
Antrenor: Cine?
Putin: Merkel, Hollande, Cameron, toți...
Antrenor: De ce?
Putin: Cică și așa jumătate din români au emigrat de foame... toți îmi reproșează că dacă îi mai sperii pe români, cealaltă jumătate va emigra de frica războiului. Toți sunt terorizați de invazia românilor. Cică unii le iau slujbele, alții le clonează cardurile. Mai nou cică trebuie să dea și spagă la doctor, că toți doctorii sunt români și așa erau obișnuiți de acasă. În fine, până la urmă m-a îmbârligat Angela și le-am promis că-i las în pace.

Discuția a deviat apoi către alte subiecte. După ce au dezbătut ultimele meciuri din UFC, țâțele Iuliei Timoșenko și oportunitatea trecerii pe GPL a tancurilor cu un consum urban prea mare, Putin a cedat în cele din urmă pe la șase dimineața și a adormit la telefon. Cel puțin deocamdată, putem răsufla ușurați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu