miercuri, 22 mai 2013

Gigi Becali e BOLNAV cronic: vezi concluziile vizitei medicale de la încarcerare

Gigi Becali are flatulații cerebrale
Gigi Becali suferă de flatulații cerebrale
Examinarea medicală de rutină la care sunt supuși toți condamnații înainte de încarcerare a scos la iveală faptul că Gigi suferea de câțiva ani buni de flatulații cerebrale.

Șeful Serviciului Medical al D.G.P.M.B., comisar-șef dr. Dragoș Gărdescu ne face câteva precizări: „Într-adevăr, condamnatul George Becali suferă de o formă cronică de flatulații cerebrale, însă nu e o afecțiune care să-l împiedice să-și execute pedeapsa. Dimpotrivă, mulți condamnați se vindecă de această boală în perioada detenției. Flatulațiile cerebrale apar când persoane cu un nivel scăzut de cultură și educație acced brusc în zonele superioare ale ierarhiei sociale. Creierul lor subdezvoltat nu face față presiunii și aerului rarefiat de la această altitudine, astfel încât în circumvoluțiuni sunt produse gaze urât mirositoare, eliberate cu zgomot pe cale orală, împreună cu diverse interjecții, invective și alte sunete.

În cadrul Penitenciarului Rahova există însă posibilitatea vindecării acestei afecțiuni prin tratamente naturiste. În general se administrează corpi cavernoși intrarectal, precum și semințe de rrom pe cale orală, sublingual. În general, la peste 90% din cazuri, vindecarea survine înainte de liberare, însă la unii deținuți apare tendința de a continua tratamentul și după vindecare.

Familia latifundiarului neagă însă concluziile comisiei de medici. Se pare că vărul patronului Stelei, Giovani Becali, intenționează să cumpere Penitenciarul Rahova și să construiască un palat în curtea interioară, astfel încât Gigi să beneficieze de tot confortul și luxul cu care este obișnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu