miercuri, 10 aprilie 2013

DNA descinde cu mascați la Institutul de Speologie din Capitală

chirurg care ia darul
Și speologii iau șpagă
Prof. dr. Eusebiu Camilar, unul dintre cei mai reputați chirurgi speologi din România, a fost prins în flagrant în această dimineață, în urma unei descinderi a procurorilor DNA însoțiți de polițiști, în timp ce primea de la o denunțătoare suma de 3000 de euro, pentru o extracție de stalagmită, operație extrem de dificilă și de riscantă.
 
 
Acuzațiile la adresa domnului doctor sunt aberante. De la apariția tehnologiei G-Spot, nimeni nu mai face astfel de extracții, sunt invazive și extrem de riscante, a declarat Gina Wild, asistenta doctorului Camilar.

Stalagmita se formase ca toate stalagmitele, datorită depunerilor de lichid seminal neevacuat, exact înainte de intrarea în aven, ia eliminarea acesteia nu ar fi fost posibilă decât prin dizolvarea în timpul climaxului. O astfel de operațiune nu se poate executa decât prin tehnologia de ultimă generație G-Spot. Aceasta încinge la maxim întreaga formațiune speologică și determină climaxul, care dizolvă treptat stalagmita și evacuează lichidul seminal rezultat. Este nevoie de minim zece astfel de intervenții prin metoda G-Spot, pentru a elimina în întregime stalagmita, însă toată lumea le preferă.

Am solicitat domnului doctor extracția, pentru că se apropie Paștele, vin turiștii și nu poți să-i primești așa, excrescența aia îmi bloca intrarea în aven. Nu aveam când să fac zece intervenții înainte de Paște. I-am oferit profesorului 1500 de euro, dar el mi-a cerut 3000, așa că l-am reclamat povestește denunțătoarea.

Doctorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în cursul zilei de azi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea până la 12 ani după gratii.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu